About Me
A Little Words About Me

Info

Wat begon als een grapje…

Een vriendin: ” Hey Nicole, je moet een Facebookpagina aanmaken. Je kunt hier veel verder mee komen.” en zo geschiedde. 

Hoe tof is het om van je hobby je werk maken. Doodeng vond ik ik mijn eerste bruiloft en ik herinner hem mij als de dag van gister. Fantastisch, wat een intensieve dag. Helemaal geradbraakt aan het einde van de dag maar vol enthousiasme gelijk bij thuiskomst de foto’s inladen. Manmanman, wat voel je je dan euforisch, zo blij als een kind. 

In oktober 2015 heb ik mij ingeschreven bij de K.V.K. als “Made by Nici”, nog elke dag ben ik hier apetrots op. Geen dag spijt gehad en het fotograferen blijft elke keer weer een feestje. Nieuwe mensen ontmoeten, ideeën uitwerken en de meeste toffe plaatjes schieten, wauw!

Naast mijn werk als fotograaf heb ik een parttimebaan sinds 2006 in de gehandicaptenzorg. De slaapdiensten en avonddiensten i.c.m. mijn gezin en fotografie werkt voor mij uitstekend. Tuurlijk is het druk maar stil zitten is niks voor mij. 

WAT JE VERDER NOG OVER MIJ MOET WETEN

Ik ben spontaan, heb met kinderen veel geduld, daarbuiten totaal niet , ben een slordige perfectionist, een gestructureerde chaoot en ik hou van zingen maar kan het totaal niet, oja en ik ben altijd in voor een dolletje!

Fotocredits: Laura Grotentraast