Algemene Voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Made by Nici Fotografie. 

Als je een fotoshoot boekt bij Made by Nici Fotografie, ga ik er ook vanuit dat je je kunt vinden in mijn stijl. Natuurlijk sta ik open voor ideeën van de klant, maar deze moeten wel passen binnen mijn stijl en werkwijze.

In geval van slecht weer (regen) mag de fotosessie worden afgezegd door de fotograaf of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotosessie besloten.

Tijdens de fotosessie is Made by Nici Fotografie niet verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen.

Het auteursrecht (Copyright) ligt te allen tijde bij Made by Nici Fotografie.

Het boeken van een fotoshoot, betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

De door Made by Nici Fotografie gemaakte foto’s vallen onder het auteursrecht.
Dit betekent dat de geleverde foto’s in een andere bewerking of uitsnede op internet plaatsen niet is toegestaan. 

De klant dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op social media kanalen of elders op internet.

Tijdens de fotoshoot mag de klant -in overleg – eventueel een paar backstage foto’s maken met mobiel/tablet.
Maar er worden niet soortgelijke foto’s gemaakt zoals de fotograaf; dus vanaf het zelfde standpunt/afstand als fotograaf. 

Het is niet mogelijk om de onbewerkte en/of raw bestanden te kopen.
Made by Nici Fotografie levert alleen de bewerkte jpg bestanden.

Cadeaubonnen: Voor deze bon is betaald. 
Eventuele prijsverhogingen in verloop van het jaar, dienen extra bijbetaald te worden.

Made by Nici Fotografie houdt zich het recht voor de algemene voorwaarden aan te passen of aan te vullen.

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. 

Mocht er via Facebook of een telefoontje een datum worden afgesproken, dan is dit pas definitief nadat er een mailtje is gestuurd via het inschrijfformulier.
Ik krijg soms meerdere aanvragen op dezelfde dag en ik kan hiervoor geen ruimte in mijn agenda vrijhouden. Ik hoop op begrip hiervoor. 

(Algemene voorwaarden opgesteld/aangepast ; 01-06-2017

COVID (21-09-21)

Made by Nici werkt niet mee aan de QR code / paspoort welke sinds 25-09-2021 gelden in horecagelegenheden. Bij bruiloften kan er gevraagd worden of jullie horecagelegenheid/trouwlocatie zich beroept op het dringende verzoek personeel dagelijks te testen. Wanneer deze uitzondering ook voor de fotograaf geldt kom ik graag jullie prachtige dag vast leggen.

Heb je vragen of andere wensen dan kan je natuurlijk bellen of mailen.

Liefs Nicole