Newborn Shoot

Nieuw leven!

Gefeliciteerd, jullie zijn zwanger of misschien al bevallen! Wauw dat is het echt het meeste mooie dat er is. 

Ik kom graag bij jullie thuis voor een lifestyle shoot,  meestal kom ik in de ochtend, nadat jullie kindje een badje heeft gehad en lekker gevoed is. Ik maak bij deze shoot geen gebruik van grote accessoires, natuurlijk mogen jullie zelf wel spullen van de baby klaar leggen. Mooie dekens, haarbandjes of misschien het geboortekaartje. Deze shoot is puur, gewoon zoals het is, geen poespas. Willen jullie graag het voeden op de foto dan doen we dat, vinden jullie het leuk als grote broer of zus een verhaaltje voorleest, dan doen we dat! Vaak maken we de foto’s op het grote ouderbed, zorg dus dat de kamer goed warm en opgeruimd is. Meer tips voor de shoot vind je hieronder bij F.A.Q.

Deze lifestyle shoot kan ook prima als je baby al wat ouder is en elk huis is geschikt voor deze shoot! Wil je alleen foto’s van je baby, dit kan natuurlijk ook! Bij jullie thuis of bij mij in de studio. 

 

 

 

” Jij laat het hartjes regenen ” 

Faq

Lifestyleshoot newbornshoot (hele gezin)

Duur: 45 minuten
Prijs: € 175,-  (minimaal 20 foto’s)

Weekendtoeslag: 25,- 

Babyshoot (alleen de baby)

Duur: 30 minuten
Prijs: € 125,-  (minimaal 20 foto’s)

Weekendtoeslag: 25,- 


Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden. Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit.

Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo

Alle tips op een rij:

  • Huis netjes opgeruimd, dit is de achtergrond van de foto’s. Nachtkastjes leeg, speelgoed wegpakken etc. 
  • Alle ruimtes goed verwarmen (incl. slaapkamers)
  • Geen knellende kleding aan ivm afdrukken
  • Handen en nagels schoon en goed verzorgd
  • Alle bedden strak opmaken (liefst effen overtrek) of evt alleen wit strak laken. Heb je dit niet in huis? Ik heb een groot sprei wat ik mee kan nemen, laat dit vooraf even weten dan neem ik deze mee. 
  • Mooie en/of speciale babyspullen klaar leggen.
  • Jullie kindje goed (borst)voeden voor de shoot en evt een badje vooraf (dit mag ook tijdens de shoot als jullie dat leuk vinden) 
  • Wat trekken we aan; effen kleding, het liefst aardse kleuren want deze zijn erg warm en dat kleurt goed bij een Newborn. Bij een Newborn shoot zijn blote lijfjes bij broer of zus ook altijd erg puur.

 Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.