Familie Shoots

Jullie!!! 

Hoe vaak zeggen we wel niet, de kinderen groeien als kool. Voor je het weet moet je weer een compleet nieuwe garderobe kopen omdat ze hun kleding zijn uitgegroeid!!! Juist daarom is het zo leuk om met regelmaat een fotoshoot te doen, mooie herinneringen voor nu en voor later maken!

Ik heb veel affiniteit met kinderen, zowel doordat ik natuurlijk zelf kinderen heb maar ook door het werken in de zorg. Vaak geven deze ervaring al snel een klik tijdens een shoot. We maken er een leuke boswandeling van, we gaan op zoek naar dieren of kabouters, knuffelen en kietelen lekker veel met jullie als ouders, we gooien met dennenappels of zingen een liedje. Tijdens deze moment schiet ik mooie plaatjes zoals jullie zijn. 

De hele familie vast laten leggen, super tof! Doen, doen en doen! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Foto’s met opa en oma en ooms en tantes, hoe vaak doe je dat nu eigenlijk. Veel te weinig! Ook leuk om cadeau te geven aan opa en oma. 

Faq

Gezinsshoot

Aantal: 1 huishouden
Duur: 30-45 minuten
Prijs: € 175,-  (alle mooie foto’s bewerkt en in HR met een minimum van 20 foto’s)

Weekendtoeslag: 25,- 

Familieshoot


Aantal: vanaf 2 huishoudens 
Duur: 60 minuten
Prijs: € 299,- (alle mooie foto’s bewerkt en in HR met een minimum van 40 foto’s)

Weekendtoeslag: 25,- 

Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo
    

 Tijdens een familieshoot worden er foto’s gemaakt van de hele familie, de gezinnen apart en de neefjes/nichtjes samen! Als er tijd over is kunnen broertjes/zusjes samen, met elke ouder apart etc. gemaakt worden. Dit is dus alleen als de tijd het toe laat.

Wilt u echt verzekerd zijn van deze foto’s apart dan raad ik u een gezinsshoot aan. We kunnen dan later de hele familie samenvoegen. Mijn ervaring is dat familieshoots vaak door het aantal personen chaotischer verloopt dan een gezinsshoot.

Ik kies een fotolocatie, hier ontmoeten we elkaar op de afgesproken tijd. Mocht het regenen dan wijken we uit naar jullie huis als deze licht genoeg is of we bespreken een andere tijd/dag. 

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden.

Bij een familieshoot is het mooi als de kleding qua kleuren op elkaar af is gestemd. Drukke prints en neonkleuren leiden vaak af. Mooie pastel kleuren of aardetinten raad ik altijd aan. De Zara is een winkel waar je veel van deze tinten kan vinden, maar ook deBristol en Wibra heeft het vaak in het assortiment. Je mag mij per mail altijd vragen om tips als je er niet uitkomt. Bij wat kouder weer raad ik een lekker dikke trui en veel laagjes aan.