Kids Shoots

100% perfect!

Kinderen, het mooiste en dierbaarste bezit van een ouder, dat moet je zo nu en dan eens vastleggen. Leuk voor nu en waardevol voor later. Het liefst ga ik naar buiten, lekker spelenderwijs foto’s maken. 

Willen jullie de shoot lekker in eigen huis, daar waar de kinderen zich het meest op hun gemak voelen. Dan is dat natuurlijk  ook mogelijk, een ruimte met een groot raam is het meest geschikt, denk aan de slaapkamer of evt woonkamer. Buitenlocatie is in overleg en afhankelijk van het weertype.

" Love you to the moon en soms achter het behang"

Faq

Aantal: tot 3 kinderen (€ 7,50,- p.p. extra)
Duur: 20 minuten
Prijs: € 99,- euro  ( minimaal 20 foto’s)

Weekendtoeslag: 25,- 

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden. Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit.   

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden.
Onkostenvergoeding zijn exclusief reiskosten: € 0,40 per kilometer buiten Hengelo (via googlemaps, kortste route)
Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit en/of sepia.      

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.