Pregnancy Shoots

Wauw je bent zwanger, gefeliciteerd! 

Zodra je weet dat je zwanger bent kan je deze shoot boeken.

Tussen de 30 – 37 week van je zwangerschap is je buik op zijn mooist.

“Being pregnant means every day is another day closer to meeting the other love of your life.”

FAQ

Duur: 20 minuten (alleen de mama to be) Deze shoot kan ook binnen bij jouw thuis of in mijn lifestylestudio.
Prijs: € 125,-  (minimaal 20 foto’s ) 

Duur: 30-45 minuten met partner en kinderen
Prijs: € 175,- ( minimaal 30 foto’s ) 

Prijzen zijn exclusief reiskosten, deze bedragen 0,40 per kilometer buiten Hengelo. Weekendtoeslag: 25,- 

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden. Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit.

  •  Ik heb verschillende zwangerschapsjurken, wil je hier gebruik van maken? Laat het mij weten dan neem ik ze natuurlijk graag voor je mee. De meeste jurken zijn doorschijnend, denk hierbij wel aan bijpassend lingerie, ik raad altijd aan een zwart en wit lingeriesetje mee te nemen.
  • Alleen lingerie of je eigen kleding kan ook erg mooi zijn, vooral doen waar jij je prettig bij voelt.
  • Zorg dat de vader (als hij ook op de foto gaat) ook bijpassende kleding aan heeft.
  • Om afdrukken van knellende kleding in je huid te voorkomen wil ik je adviseren ruim van te voren wijde kleding aan te trekken. Dit voorkomt rare strepen op je lichaam en geeft dus een mooier resultaat op de foto’s.
  • Met een zwangerschapsshoot komen ook je handen in beeld. Een tip is dan ook om even wat extra aandacht te geven aan de nagels. (ook voor man en evt kinderen)
  • Uiteraard mag je wat meenemen wat voor de baby is. Denk aan knuffeltje, speentje, kleertjes, echo, slofjes/schoentjes etc.
  • Bij een lifestyleshoot bij jullie thuis is het fijn als jullie huis opgeruimd is, denk ook aan de slaapkamers. Nachtkastjes leeg, bedden strak opgemaakt of alleen een wit strak onderlaken

 Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.