Smash That Cake

Wiehoeee!!! 

Jullie kindje is bijna 1, dat wordt smashen.

 

In een leuke versierde setting en met een grote (echte!) taart voor uw kindje, mag hij of zij mag lekker d’r gang gaan. Lekker kliederen, eten en smashen! Dit levert de leukste en meest spontane foto’s op.

Zodra u in de studio komt zal alles al voor uw kindje klaar staan. We beginnen met wat foto’s zonder taart, dan is u kindje nog schoon, daarna zullen we de taart erbij pakken en mag uw kindje lekker gaan smeren. Na afloop van het smashen heb ik een zinken badje klaar staan waarin we uw kindje kunnen wassen, hier maken we dan gelijk ook wat leuke foto’s van.

U mag zelf bepalen waar u de taart laat maken. Als u mij de kleuren laat weten zal ik het decor daarop aanpassen.

Geeft u borstvoeding en wilt u graag foto’s van dit speciale momentje dan kan dat uitstekend voorafgaand aan een Cakesmash.

LIFESTYLE SHOOT
Deze shoot vindt plaats bij jullie thuis of bij mij in mijn studio. Ik neem ballonnen en wat “nep” cadeautjes mee om er het echte feestgevoel bij te krijgen. 

CAKESMASH DELUXE
Geen zin om de taart zelf te regelen en de uitnodigingen te maken maar wil je wel mij als fotograaf dan is de Cakesmash Deluxe de oplossing. In samenwerking met Studio Cakesmash bied ik de Cakesmash deluxe aan. Hierin zit alles inbegrepen:

– De cakesmash taart staat klaar en is gemaakt door Studio Cakesmash
– Compleet handgemaakt decor
– Decor gestyled door een interieur styliste
– Digitale uitnodiging of collage gemaakt door Studio Cakesmash
– Gebruik van accesoires (vlinderstrikjes/bretels of tutu’s)
– Minifotoalbum handgemaakt door Studio Cakesmash

Deze shoot vindt plaats in de studio van Studio Cakesmash in Hengelo en is inclusief baddersessie

Faq

Cakesmash 

Duur: 30-45 minuten
Prijs: € 150,- euro excl. taart  ( minimaal 20 foto’s)

Buitenlocatie: 25,- euro extra

Lifestyle shoot

Duur: 30 minuten
Prijs: € 125,- euro  ( minimaal 10 foto’s)

Cakesmash Deluxe

Duur: 60 minuten
Prijs:  € 250 ,- euro  ( minimaal 30 foto’s)

Extra

Borstvoedingfoto’s kosten € 25,- euro extra

Weekendtoeslag: 25,- 

Betaling dient gepast en contant tijdens de shoot voldaan te worden. Minimale aantal foto’s zijn bewerkt en is inclusief zwart-wit.      

Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen. Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik je altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. 

Het boeken van een fotoshoot betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotoshoot op mijn social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Na afloop van de shoot kies ik de leukste foto’s en zal deze voor jullie bewerken. Houd er svp rekening mee dat u minimaal tot aan 1 maand voor de verjaardag van uw kindje de shoot laat plaatsvinden. Dit in verband met bestel en levertijd van de evt kaartjes.

Zelf meenemen:
– De Cakesmash taart
– Cakesmash kleren 
– Handdoek en zeep 
– Schone kleren voor je kindje en voor jezelf ook 😉