Wedding

Wat gaaf, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd.

Trouwfotografie is een topsport wat ik met liefde doe! Ik wil geen enkel moment missen, die lach, die traan, die verbazing, enzovoort. De gehele dag concentreer ik mij op de spontane momenten zodat jullie nadien keer op keer kunnen nagenieten. Jullie bijzondere dag herbeleven doormiddel van mijn foto’s, dat is mijn doel!

Met een dosis humor, spontaniteit en Twentse nuchterheid voorkom ik “geposeerde” plaatjes tijdens de trouwshoot! Bij de ceremonie loop ik rustig rond zodat ik van alle kanten de mooiste foto’s kan maken en alle momenten kan vangen. Vaak hoor ik achteraf; ” We hebben helemaal niet gemerkt dat je er was”. Top! Dat is ook de bedoeling ;-). 

Wanneer jullie na het zien van mijn portfolio enthousiast zijn in mij als fotograaf dan maak ik graag een vrijblijvende offerte voor jullie aan de hand van jullie wensen. Hierbij stuur ik dan ook een handige folder vol met informatie, tips and tricks. 

Naast de foto’s op mijn website vinden jullie op mijn Instagram en Facebook meer foto’s, hier zien jullie mijn stijl van bewerken en de manier waarop ik fotografeer. 

Hieronder vinden jullie mijn prijzen en mogelijkheden voor een trouwreportage. Mocht het complete plaatje jullie aanspreken dan zie ik jullie mail met wensen graag tegemoet.

 

COVID (21-09-21)
Made by Nici werkt niet mee aan de QR code / paspoort welke sinds 25-09-2021 gelden in horecagelegenheden. Bij bruiloften kan er gevraagd worden of jullie horecagelegenheid/trouwlocatie zich beroept op het dringende verzoek personeel dagelijks te testen. Wanneer deze uitzondering ook voor de fotograaf geldt kom ik graag jullie prachtige dag vast leggen. 

” MET JOU WIL IK DANSEN 

OVER DE WOLKEN EN DE MAAN 

NIET ZOMAAR DANSEN 

ALS MAN EN VROUW VOORTAAN “

F.a.q.

Kosten en info

€ 175,- euro per uur. 

Bij 6 uur of meer, gratis luxe USB stick en een 19×19 album. 

Inclusief alle digitale bewerkte foto’s in mijn stijl (minimaal 50 foto’s per uur) Foto’s per mail via wetransfer. ​

Reiskosten: 0,40 euro per kilometer. De levertijd van de foto’s bedraagt maximaal 4 weken. In overleg een (vrijwillige) second shooter.