Workshop

Schrikken de vaktermen je af, het theoretische gedeelte of de dure cursusprijzen maar wil je toch stiekem je dure camera wel wat beter leren kennen door het te doen? Kijk hieronder naar de mogelijkheden bij Made by Nici. 

Faq

Praktische Workshops in Jip en Janneke taal!

Schrikken de vaktermen je af, het theoretische gedeelte of de dure cursusprijzen maar wil je toch stiekem je dure camera wel wat beter leren kennen door het te doen?

 • Workshop “basisfotografie” deze workshop duurt maximaal 2,5 uur, ligt aan de hoeveelheid deelnemers. De workshop wordt gegeven in de omgeving van Hengelo.

Bij de “workshop basisfotografie”  is een spiegelreflex camera een aanrader. We gaan kijken naar compositie, scherptediepte, snelheid, ISO en naar daar waar behoefte aan is.

Praktijkdag voor gevordenen

Heb je een basisworkshop gevolgd maar lukt het je nog niet om het plaatje dat in je hoofd zit te fotograferen? Is het gewenste resultaat er nog niet .
Dan is de praktijkdag misschien wat voor jou!

Deze ongedwongen ochtend of middag  bestaat uit het fotograferen van alles wat we tegenkomen (evt met model), waar loop je tegen aan wbt fotografie, wat lukt nog niet zo goed en welk doel wil je halen uit de dag.
Je bent lekker de hele ochtend of middag op pad, als het weer het toe laat buiten en anders een combinatie. 

De praktijkdag bestaat uit:

 • Compositie 
 • Autofocus
 • Witbalans 
 • Bokeh
 • Lichtomstandigheden 
 • Jullie vragen beantwoorden

Benodigdheden 

 • Camera
 • Basiskennis van je camera in de manuele stand.
 • Incl koffie/thee en wat lekkers



Benieuwd of er al een datum bekend is, neem gerust contact met mij op. 
Wil je je opgeven voor een workshop, dan kan dat via mail.


Ben je tevreden over je foto’s maar wil je soms net de belichting wat anders, de foto wat bijknippen of misschien zelf een zonnetje toevoegen maar is Photoshop Elements of lightroom nog echt abracadabra voor je, zoals bij mij in het begin?

 •  Workshop “bewerken” met het programma Photoshop Elements of lightroom. Deze workshop wordt gegeven in Hengelo, tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. Je moet zelf in het bezit zijn van een laptop en het adobe programma. Je kunt een trial voor 30 dagen gratis downloaden via Adobe.nl

Alle workshops zijn ook privé te volgen. 

Ik verzorg ook mentorsessies, hierbij staan al jouw vragen centraal. Samen gaan we je vragen uitpluizen, bespreken en zal ik zorgen dat we nadien het geleerde in de praktijk kunnen uitvoeren als jij dit graag wil. We gaan samen een gezin of zwangere fotograferen en hierbij geef ik je tips en tricks. Nadien zullen we het nabespreken en als daar behoefte aan is samen nabewerken. Jij bepaalt wat je wil leren en zo kunnen we het complete plaatje rond maken. 

 

KOSTEN

Workshop basisfotografie € 50,- p.p. (maximaal 8 deelnemers, minimaal 3) 

Photoshop Elements of Ligthroom € 50,- p.p. (maximaal 6 deelnemers, minimaal 3) lightroom 

Praktijkdag gevordenen € 50,- p.p. (maximaal 8 deelnemers, minimaal 3)

Bovenstaande workshop individueel € 125,- voor 60 minuten, maximaal 2 personen.

Mentorsessie €350,- ( 1 op 1). Duur: Een dagdeel 

Betalingen voor de workshops dienen gepast en contant tijdens de workshop voldaan te worden.

Alle workshops kunnen ook individueel afgenomen worden, ze duren dan 60 minuten en er kunnen maximaal 2 personen deelnemen.